Om Chung Un

Et af landets ældste taekwondoklubber findes på Als. Taekwondoklubben Chung Un blev startet i 1976. Med base i egne lokaler på Sjællandsgade 24, tæt på Stark byggecenter, går ca. 90 børn og voksne på i alt 4 hold, hvor konditionstræning bliver blandet med praktisk selvforsvar og kampkunst.

Ud over at tilbyde taekwondo som breddeidræt, har klubben også gennem mange år markeret sig ved at udvikle talenter, som på landsplan og internationalt har opnået fine resultater til kamp- og teknikstævner.

Klubbens hverdag er kendtegnet ved godt kammeratskab og hjælpsomhed, hvor alsidig træning giver alle de bedste muligheder for at udvikle deres kunnen inden for taekwondo.

Taekwondoklubben Chung-Uns træningslokaler

Chung Uns ca. 90 medlemmer er fordelt på to børne-/ungdomshold og et stort voksenhold, noget som kun de færreste klubber i landet kan bryste sig af. Derudover har vi et kamphold og et teknikhold, der jævnligt deltager i stævner rundt i landet. Vi har stort set altid medaljer med hjem.

Det er en udbredt misforståelse, at man skal kunne binde knuder på sig selv og slå mursten over, for at få noget ud af taekwondo. Alle kan lære taekwondo – vi har flere medlemmer der først er begyndt pænt op i 30’erne.

Som hovedregel optages nye medlemmer i januar og august, men har du lyst til at starte på et andet tidspunkt, er du velkommen. Kom og træn med et par gange for at se, om det er noget for dig. Se hvornår vi træner her.

Klubbens adresse er:

Taekwondoklubben Chung Un
Sjællandsgade 24, Als
6400 Sønderborg

Tlf.: 7443 3590
mail.: info@chung-un.dk